top of page
Lien Vandenhende

WIE BEN IK

Hallo! Leuk dat je je weg naar mijn praktijk hebt gevonden!

Ik ben Lien Vandenhende, afkomstig uit en opgegroeid in Ardooie en Roeselare, de Rodenbachstad. Al van jongs af aan speelde ik er volleybal. Na zo'n 20 jaar, ruilde ik in 2019 de sport in voor de koers- en touringfiets.

Voor mijn hogere studies trok ik naar de Universiteit van Gent. In 2013 studeerde ik af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen

Ik ging onmiddellijk aan de slag in een groepspraktijk als zelfstandig kinesitherapeut en combineerde dit met de postgraduaat opleiding Manuele therapie.
Mijn visie is om het lichaam als één geheel te zien en verder te kijken dan enkel de plaats die klachten of pijn geeft. Ik vind het belangrijk om na te gaan of er andere factoren (mede)oorzaak kunnen zijn en op die manier wil ik een zo vlot mogelijk herstel nastreven en vooral herval proberen te vermijden.

Het volgen van de liefde heeft er in 2019 voor gezorgd dat De Haan mijn nieuwe thuis werd, alsof het zo moest zijn kwam ik zelfs in de Rodenbachlaan terecht. Na 9 jaar ervaring opgedaan te hebben in twee groepspraktijken, ben ik nu klaar voor een volgende stap: mijn eigen kinepraktijk Rodenbach

Mijn specialisaties:

bottom of page